Opačić i Gmitrović u skandalu većem od Holy i Šegon!

Milunka Opačić, Potpresjednica hrvatske Vlade, koju prošlu subotu nije štedio niti Večernji, niti Jutarnji list, nalazi se u novome skandalu! Jutarnji je otkrio da je njeno Ministarstvo u njeno doba, maksimalno proširivano i uhljebljivano raznim Partiokratima, kao što je svima dobro poznati šminker za Outsourcing i Milankin modni savjetnik, Damir Cimer?? A sada se pojavio novi muški šminker u Milankinom životu, Oliver Gmitrović iz Poreča.

A Večernji list je pak otkrio, da je Milunka Opačić, prva ministrica-ministar u povijesti svih hrvatskih vlada, koja nema dana radnog iskustva??? Kad je diplomirala na fakultetu Politčkih znanosti u Zagrebu, 1999, odmah je dobila kao 1. posao Saborski zastupnik u mandatu od 2000.te godine pa dok nije postala Potpresjednica Vlade i Ministrica? Kao i njen uzor, Premijer Zoran, koji voli Lacoste majice i Lacoste čarape, kao i odvjetnik Miljević, Milunka voli kupovati u skupim i elitnim dućanim u Dubrovniku??

Žena koja je bila ”Dežurna narikača ” u doba HDZ-a, za ove prvomajske praznike, je mahnula drsko sindikalnim vođama, i otišla na provod na Mikonos ili Santorini gdje si našla neki nezaobilazni Skup evropskih ministarstava!! Te je svima u TV rekla da ” je njen Damir Cimer rekao da Ousourcing ide ”, a samo par sati nakon te TV emisije, već je Milunka krenula na višednevni prvomajski provod sa svojom šeficom kabineta!! SRAMOTNOO, da teško bi ovo HDZ se usudio napraviti.

Ovi dana zvali su me neki Puljani, pa i bivši direktor aerodrom Pula, Bruno Rogović, da je Milunka Opačić, izmislila radno mjesto komercijalnog direktora aerodroma Pula ( godinama prazno) izvjesnom Oliver Gmitroviću. Kojeg ja poznam od 1995, a koji izdao na putu u Wien, 1997 godine, moje direktore jedne austrijske tvrtke, zbog čega sam ja, kao tada direktor u Skopju, imao strašno loše reperkusije i tada mi mnoge stvari u crno krenule!! A kad sam istom Gmitroviću, na ATP Umag domjenku, srpanj 2010e, rekao da je M., kojem je sve izdao 1997., u besvijesnom stanju, u bolnici na otoku Ibiza, nije niti trepnuo, dok su meni i Mislavu Galiću koji smo to par sata ranije doznali, suzile oči, svo vrijeme!!

Oliver Gmitrović, inače nje član SDP-a niti HNS-a, bio je u HDZu sa Linom Červarom, pa Predsjednik Hrvatske seljačke stranke za Istru, ali je zbog nerada i privatiziranja, smijenjen.

Na fotografiji, Oliver Gmitrović u sredini

Bio je direktor AGROKOR za Istru i uvijek je virio ispod skuta njegove Potpresjednice Ljerke Puljić! Suvlasnik je hotela u Vrsaru, i nije uopće jasno, zašto se za njega izmišljalo, godinama, prazno mjesto komercijalnog direktora na aerodromu Pula. Čak je i glavni direktor, Svemir Radmilo, bio protiv ovog imenovanja. Moraš se zvati Milunka, a prezivati Opačić, a ne Mirela Holy, i onda ti je dopušteno sve.

Inače, kabinet Potpresjednice Milanke Opačić, gotovo je nemoguće dobiti, iako čak 5 tajnica Milunke Opačić, dežura pored telefona 01 5555-701 ili 5555-702.

A studentice, kao Mateja, pomažu administrativnoj tajnici tajnice glavne tajnice Milunke! Cirkus Ministarstva koje je po svim mjerilima, najviše uhljebljivalo!!

Na kraju ove hrvatske balade, još par sitnica. Oliver Gmitrović nema pojma o avijaciji. Valjda je kao Šegon, došao si ovdje pogodovati svom hotelu. Drugo, odmah je tražio veću plaću i auto na aerodromu Pula??

A natječaj za direktora aerodroma Pula, 2013e, na koji sam se i ja javio ( U Slunju 2001, izvjesni ministar Alojzije Tušek iz HSLS izjavio Goranku Fižuliću da će Padjena postaviti za direktora aerodroma Pula) je također bio farsa. Izabran čovjek pod kodnim imenom Vasiona, Kozmos, na inzistiranje smijenjenih ministara radimira Čačića i Veljka Ostojića. A kakav je beskrupulozni lik Svemir Radmilo, nek vam pokaže ovo lažno pismo ”mom ocu”, na samrti, Vladi Gotovcu, gdje ova ”Ljiga” laže da je na cesti, a nije, ja sam bio nezaposlen, kao i sada. Kao jučer sjećam se kad me Vlado pozvao u svoj kabinet, i pokazao mi ovo lažno pismo, koje je Svemiru Radmilu izdiktirao Ivan Mišetić, sada uhljebljen u Atlantic Trade. Gotovac je već znao da ima rak, i umro je par mjeseci kasnije!

Mišetić je bio u šoku da je njegov HDZ izgubio izbore 2000-te, od njegove nekadašnje stranke SDP. ( ivan Mišetić i dr Drko Prebežac su bili predsjednici SKJ mladi, na ekonomskom fakultetu u Zagrebu!!)

I dok ove dane, na svim TV-ima, gledate moga kolegu, Mag. Josip Miloševića, kako objašnjava uzroke nesreće zadnja 2-3 pada zrakoplova, dok sam ja s kolegom pilotom, iz Taiwana, blizu riješenja nestalog malezijskoga aviona, vidi na https://zpadjen.wordpress.com/, hrvatska javnost ne zna našu tužnu sudbinu.

Ministar, zadarski šerif, Božidar Kaljmeta, našao je za shodno, da za svoga 8godišnejg mandata, Prekine državnu službu samo 2-ici Viših zrakoplovnih inspektora, Josipu Miloševiću i meni?? Jer smo bili preškolovani i prekritični!!

SDP nam nije baš ništa pomogao, da umanji našu bol zbog višegodišnje nezaposlenosti i proganjanja. Zato ovih dana, dok gledate kako državni službenik u MVPEI, radi 26 sekudni na dan, i ne dobije Prekid državne službe, znajte da je to laž. Jer je podoban, dr Vesni Pusić.

Tko nije podoban, kao nas dvojica, odmah lete, baš zato, što Novi zakon o državnim službenicima, koji stupio na snagu 2005, uvodi tešku sudsku nepravdu. Ukinuto je normalno sudstvo, za državne službenike, nego nam se namjesti sve na Službeničkom sudu, u maksimirskoj 63, u zagrebu, a onda smo dalje bez šanse, u najgorem sudu ikada, Upravni Sud ( EU potpuno promijenio sada ovaj Sud, prekasno za nas),a Ustavni sud odbije tužbe, jer da to nije njegova nadležnost. Isto, uradio i Sud u Strasbur koji se ne bavi Social dispute!! Kad se želi, Državni službenici lete bez ispaljena metka!!

Zapravo, glavna krvnica i zločinac Hrvatske, zove se Sanda Pipunić. Radi kao načelnica u Ministarstvu uprave u Zagrebu, u Maksimirskoj 63, te tamo žari i oblači. Stavili su je za Predsjednicu Drugostepene komisije za državne službenike, i ta zla žena, 2 puta mi preinačila blaže osude najpoznatijih hrvatskih sutkinja, kao Ivana Čalić-Kršul i Mirela Mijoč, u prekid državne službe!!

One thought on “Opačić i Gmitrović u skandalu većem od Holy i Šegon!

Leave a comment